cN Reparatii Termopane PVC

Termopane de inalta calitate executate special pentru nevoile tale

Reparatii si reglaje termopane


Oricat de buna ar fi o lucrare, in timp veti avea nevoie de mai mici sau mai mari reparatii / reglaje. Este bine sa stiti ca o verificare periodica a ferestrelor din termopan si a usilor din PVC va ajuta sa scapati ulterior de reparatii costisitoare. Iata ce va oferim noi:

Reparatii termopane PVC
 • Reglam balamalele si sistemul de rabatare
 • Reglam ferestrele si usile lasate
 • Schimbam garniturile (chederele)
 • Verificam etanseitatea tocurilor
 • Facem reglaje de presiune si adancime
 • Inlocuim elementele uzate, stricate: clante, manere, balamale, butuci, garnituri, sticla
 • Facem modificari ale unghiului sau directiei de deschidere a geamurilor si a usilor

Montaj termopane


Montaj termopane

Suntem specialisti in montajul ferestrelor din termopan pe profil PVC, aluminiu si lemn stratificat si lucram cu cei mai buni furnizori. VEZI PARTENERI Facem lucrari care sa reziste in timp, adaptate perfect casei dumneavoastra si ne tinem de promisiune.

De la preluarea comenzii, constatarea se face in maximum doua zile, iar finalizarea lucrarii, in functie de complexitate, dureaza de la cateva zile, la o saptamana. Lucram cu cele mai bune materiale si instrumente, ca sa aveti parte de o experienta placuta pentru o perioada cat mai lunga. Lucrarile noastre nu va vor da batai de cap cu anii.

OFERTA
Puneti termopanele cu noi si va oferim reduceri semnificative pentru lucrarile de intretinere si reparatii.

Plase impotriva insectelor


Cand simtiti ca v-ati pierdut rabdarea asteptand plasele pe care le-ati comandat, cand nimeni nu va da atentie, pentru ca toata lumea e implicata in lucrari de amploare, sunati-ne pe noi. Noi montam termopane si punem plase pentru instecte cu aceeasi viteza si acelasi profesionalism, indiferent de anotimp. Avem o tehnica moderna, facem si punem plasele pe loc, la dumneavoastra acasa, in timp record. Pana seara, veti scapa de disconfort. Adaptam plasele impotriva instectelor la specificul casei dumneavoastra, indiferent de ce probleme pot aparea pe parcurs. Avem o oferta variata:

Plase pe balamale
Ieftin si eficient

Plase pe balama

Plase plisee
Modern si elegant (ideale pentru usi)

plase plisee

Plase rulou
Adaptabile si usor de montat oriunde

plase rulou

Plase impotriva insectelor tip american

Sistem de plase tip usa pe balamale cu revenire, Profil 43x20

plase tip american

Avanteje plase tip american:


 • Fiabilitate superioara datorita sistemului de profile cu dimensiunea 43x20
 • Simplitate in utilizare prin folosirea balamalelor cu revenire care asigura inchiderea automata a usii
 • Eficienta impotriva insectelor asigurata de etansarea perimetrala prin perie la inchidere
 • Inchidere pe sistem magnetic
 • Estetica desavarsita si integrare cu sistemul de tamplarie, posibilitatea realizarii unei palete cromatice extinse: Alb, Maro RAL 8019, Gri Antracit, folie Renolit de culoarea tamplariei
 • Gama completa de accesorii inculoarea profilelor

Rulouri exterioare


rulouri exterioare

Rulourile exterioare sunt din aluminiu sau PVC, au caseta la exterior si pot fi montate pe tamplaria deja existenta fara nicio problema.

Rulourile din aluminiu au si actionare electrica. Puteti opta pentru un intrerupator care sa le actioneze sau pentru telecomanda.

Daca doriti varianta clasica, puteti opta pentru actionare manuala atat pentru rulourie din PVC, cat si pentru cele din aluminiu. Va punem la dispozitie mai multe instrumente: banda, manivela, snur, arc sau vinci.

Gama de culori este variata. Puteti opta pentru culorile standard, va puteti alege nuanta dorita din sistemul RAL (RAL reprezinta “standardul” de culoare utilizat în Europa) sau aveti posibilitatea sa alegeti o nuanta care imita lemnul.

paleta culori ral

Rulourile au plasa impotriva insectelor incorporata, care este utila atat pentru a impiedica patrunderea prafului, cat si a insectelor. Plasa este dotata cu frana siliconica, ce permite strangerea ei lenta, fapt ce ii prelungeste semnificativ durata de viata.

TEL