Termopane de inalta calitate executate special pentru nevoile tale

Parteneri


Reparatii Termopane Rehau

Rehau Polymer este o companie din Germania, specializata in realizarea produselor pe baza de polimeri pentru segmentele constructiilor, industrial si auto. Compania este subsidiara grupului german Rehau Verwaltungszentrale AG si este prezenta in 170 de locatii din lume si are 14.000 de angajati. A fost infiintata in anul 1948 si se numara in prezent printre companiile internationale de renume care ofera solutii pentru aproape toate domeniile economice.

Rehau este prezenta in Romania din 1996 si detine din 2003, o fabrica de tevi de PVC si polietilena la Sibiu, restul produselor distribuite pe piata locala fiind importate. Compania detine 26% pe piata ferestrelor tip termopan si 10% din cea de tevi din Romania. Rehau vinde pe piata interna profile din PVC pentru usi si ferestre, sisteme pentru instalatii prin pardoseala, sisteme pentru instalatii exterioare, sisteme pentru industria mobilei, furtunuri, produse pentru industria auto, printre clientii sai numarandu-se Metro si Porsche Romania.

Reparatii Termopane Veka

Veka AG este o companie producatoare de profile din PVC pentru usi si ferestre, din Germania. Compania este prezenta in peste 50 de tari la nivel mondial. Unitatea centrala de productie VEKA AG de la Sendenhorst, Germania, are o capacitate de 98 de linii de extrudare si 18 de laminare, ce lucreaza in sistem 24/7 si asigura o productie zilnica de 320 de tone de profile extrudate pe zi, 360 de zile pe an.

Compania este prezenta si pe piata din Romania, prin importuri, si detine un centru logistic de peste 1.400 de metri patrati, la Ciorogarla. VEKA Romania acopera peste 25% din piata de profile PVC de clasa A din Romania.

Reparatii Termopane Salamander

Salamander Industrie-Produkte GmbH, o companie cu capital majoritar de familie, cu sediul in Türkheim din Unterallgäu (Germania), este unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme europene de sisteme de ferestre si usi din PVC cu eficienta energetica ridicata. Un partener de incredere pentru producatorii de ferestre, Salamander indeplineste cerintele clientilor sai cu un nivel ridicat de calitate, capacitate de livrare, servicii competente si un program de produs extrem de eficient. Clientii Salamander proceseaza profile din sistemele Salamander, bluEvolution si evolutionDrive in renovarea si constructia de case si cladiri noi. Salamander are o forta de munca la nivel mondial de aproximativ 1.400 de angajati, aproximativ 60 dintre care sunt stagiari in mai multe locatii, si isi distribuie sistemele de profil in peste 70 de tari din intreaga lume.

Reparatii Termopane Trocal

Profine Romania SRL este reprezentanta in Romania a firmei Profine GmbH din Germania si este in prezent pe primul loc in lume ca volum de piata detinut in domeniul sistemelor de tamplarie PVC. Dupa cum cunoasteti, Profine GmbH ( fosta HT Troplast AG ) din Germania detine marcile de sisteme PVC Trocal si este, de asemenea, proprietarul societatilor Kömmerling GmbH si KBE Kunstoffenstersysteme GmbH, toate acestea cu conduceri si organizari diferite.

Incepand cu septembrie 2003 a fost infiintata societatea comerciala Profine GmbH, cu acelasi sediu ca si HT Troplast AG si proprietatea 100% a acesteia. HT Troplast AG a pastrat celelalte produse, in afara celor pentru tamplarie PVC (Trocellen, Dynos, Trosifol etc.)

Reparatii Termopane Roto

Ferestrele si usile deschid spatii si in acelasi timp ofera protectie. Pentru Roto ferestrele si usile, ca interfata dintre interior si exterior, reprezinta un mijloc de a-ti atinge scopul. Obiectivul nostru este sa oferim oamenilor o mai buna calitate atunci cand vine vorba de ferestrele si usile caminului lor.

Din acest motiv noi dezvoltam continuu solutii ce imbina inteligent siguranta, economisirea energiei si confortul locuintei. Ce-ar fi daca am trai intr-o lume unde ferestrele s-ar deschide si inchide automat, ar controla aparatele de aer conditionat si incalzirea centrala sau ar transmite tentativele de intrare prin efractie direct catre sistemul de alarma? Roto iti ofera solutiile pentru ca acest lucru sa fie posibil azi.

Suntem recunoscuti pe plan international pentru solutiile inovatoare, personalizate si sigure in tehnologia internationala de feronerie, concepute de o echipa formata din cei mai buni designeri si ingineri.

Reparatii Termopane G-U

Grupul Gretsch-Unitas este un furnizor de tehnologie pentru ferestre si usi, sisteme automate de intrare si de administrare a cladirilor. Grupul GU cuprinde peste 50 de companii de productie si vanzari din 35 de tari. Produce si distribuie sub marcile GU, BKS si FERCO materiale de constructie, incuietori si sisteme de inchidere. Gama de produse ofera solutii de securitate si montare pentru casa, pentru constructii fara obstacole, pentru usi pe cai de evacuare si de salvare pentru solutii individuale de fatada pentru obiecte. Familia GU are sediul central in Ditzingen.

Reparatii Termopane Mako

MACO Door & Window Hardware (U.K.) LTD este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de accesorii pentru ferestre si usi si cu sediul in Salzburg, Austria.Compania are peste 2100 de angajati in intreaga lume (pana in iunie 2017) si are o suprafata totala de lucru de peste 140.000 m².

Afacerea a fost infiintata in 1947 de catre KR Lorenz Mayer in Altenmarkt, in Austria. 1952 Afacerea sa mutat de la Altenmarkt la Salzburg. 1971 KR Lorenz Mayer moare la locul de munca si KR DI Ernst Mayer preia conducerea companiei. Din 1972-1992, compania creste in etape la 25.400 m² si 590 de angajati. Uzina de productie din Trieben este deschisa in 1995 si a fost extinsa in 2007.

Reparatii Termopane Gealan

Gealan Fenster Systeme este o companie producatoare de profile din PVC pentru usi si ferestre cu geam termoizolator din Germania, infiintata in anul 1921.

Compania este prezenta pe piata romaneasca din anul 1994. Subsidiara din Romania a fost infiintata in anul 1997 avand ca obiect de activitate in prima faza, comercializarea produselor marca Gealan iar din 1999 a trecut la productie proprie. Compania detine in prezent (august 2009), o cota de 30% din piata din Romania. Principalii concurenti pe piata locala de tamplarie din PVC sunt Rehau, Veka si Profine.Gealan Romania detine un centru de productie in Bucuresti si opereaza mai multe depozite, in Bucuresti, Constanta, Cluj, Timisoara, Bacau si Craiova.

Reparatii Termopane Siegenia

Grupul Siegenia este o companie germana cu sediul in Wilnsdorf-Niederdielfen.

Siegenia-Aubi KG produce si furnizeaza un portofoliu cuprinzator de produse si sisteme care asigura confortul camerei. Acestea includ tehnologia de montaj pentru ferestre si usi de balcon, precum si tehnologia motorului si tehnologia senzorilor pentru automatizarea ventilatiei si a tehnologiei de constructie. Gama este completata cu sisteme de inchidere a usilor de la filiala companiei KFV Karl Fliether GmbH & Co. KG, precum si solutii pentru protectia impotriva efractiei si repararea ferestrelor de catre SASS-Siegenia-Aubi Sicherheits-Service GmbH.

TEL